Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korstdeeg
- 300 g bloem, type 00
- 150 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 100 g water
Vulling
- 500 g pompoen, in stukken
- 500 g aardappelen, geschild, in stukken (1 cm)
- 200 g volle melk
- 30 g boter
- 5 g zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Opbouw
- 150 g Taleggio kaas, in plakjes
- 150 g Tiroler spek, in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 516.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Pompoenbrood
1h 45min
Virgin chai vanille cocktail
Brak ocen
Scandinavische brunch
Brak ocen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Brak ocen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Brak ocen
Vegan Brownies
2u. 40min
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Lentetaart met yoghurt
5h 15min