Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korstdeeg
- 300 g bloem, type 00
- 150 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 100 g water
Vulling
- 500 g pompoen, in stukken
- 500 g aardappelen, geschild, in stukken (1 cm)
- 200 g volle melk
- 30 g boter
- 5 g zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Opbouw
- 150 g Taleggio kaas, in plakjes
- 150 g Tiroler spek, in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 516.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Vegan jus
40min
Ratatouille galette
1h 30min
Kweeperentaart
Brak ocen
Victoria Sponge cake
Brak ocen
Lemon curd
20min
Crème anglaise
15min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Loempia’s
55 min
Zuurkool
Brak ocen