Urządzenia i Akcesoria
Turkse flatbreads
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
24 sneetjes
Składniki
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
3 g
Kalorie
400 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heerlijke flatbreads
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Boerenbrood
2 Std.
Kruimeldeeg
5 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Pâté in korst
10 Std.
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Snel brood
50 Min
Brood met olijven
2 Std. 20 Min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Basisrecept Brood
3 Std.