Urządzenia i Akcesoria
Turkse flatbreads
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
24 sneetjes
Składniki
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
3 g
Kalorie
400 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heerlijke flatbreads
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Citroenkoekjes
Brak ocen
Lamsspiesjes
Brak ocen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 godz. 15 min
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.
Baklava kaastaart
Brak ocen
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Kerst stol
2 godz. 20 min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 godz. 50 min
Pitabrood
2 godz.