Urządzenia i Akcesoria
Caramel vanille bourbon saus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 portie
Składniki
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portie
Sód
2616.5 mg
Białko
3 g
Kalorie
7410 kJ /
1770 kcal
Tłuszcz
121.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
65.8 g
Węglowodany
141 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rugelach met pistache-halva
Brak ocen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 godz. 10 min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Kruimeldeeg
5 min
Papaya'péro
30 min
Nougat-koekjes
Brak ocen
Amandelpasta
1 godz. 10 min
Dunne grissini
Brak ocen
Chocolade toffee cake
2 godz.
Indiase mosterd
Brak ocen