Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g boter, in stukken
- 130 g slagroom (ong. 48% vet)
- 50 g donkerbruine suiker
- 50 g basterdsuiker
- 50 g ahornsiroop
- 70 g bourbon-whisky
- 2 tl vanillepasta
- 1 tl fijn zeezout
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7410 kJ / 1770 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 141 g
- Tłuszcz
- 121.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 65.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2616.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karamelsaus
1h 30min
Pitabrood
2h
Basis karamel
25 min
Glühwein
15min
Honingraat
1h 30min
Peren in rode wijn
3h 20min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Toffees
2h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15 min