Urządzenia i Akcesoria
Caramel vanille bourbon saus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 portie
Składniki
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portie
Sód
2616.5 mg
Białko
3 g
Kalorie
7410 kJ /
1770 kcal
Tłuszcz
121.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
65.8 g
Węglowodany
141 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Nougat-koekjes
Brak ocen
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Crème karamel (flan)
5 godz. 30 min
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Lemon curd
20 min
Crème anglaise
15 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Dracula bloed
Brak ocen
Verse pasta zonder eieren
Brak ocen
Vegan croissants met notenvulling
Brak ocen