Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 400 g bloem (Type 550)
- ¾ blokje verse gist (30 g)
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma (opcjonalnie)
- 220 g water, lauw
- 40 g olie
Vulling
-
200
g Italiaanse worst, zonder vel, in stukken
lub 200 g gerookte varkensworst, zonder vel, in stukken - 100 g ui, gehalveerd
- 1 rode paprika (ong. 150 g), in stukken
- 1 bol mozzarella, (125 g) uitgelekt, in stukken
- 70 g tomatenpuree
- 2 ansjovis filets, geconserveerd in zout (opcjonalnie)
- 1 tl gedroogde oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 997 kJ / 238 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Rugelach met pistache-halva
Değerlendirme yok
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Gehaktbrood
1h 20 min
Spookachtige snacks
1h 15 min
Papaya'péro
30min
Hot dogs
35 Min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min