Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 400 g bloem (Type 550)
- ¾ blokje verse gist (30 g)
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma (opcjonalnie)
- 220 g water, lauw
- 40 g olie
Vulling
-
200
g Italiaanse worst, zonder vel, in stukken
lub 200 g gerookte varkensworst, zonder vel, in stukken - 100 g ui, gehalveerd
- 1 rode paprika (ong. 150 g), in stukken
- 1 bol mozzarella, (125 g) uitgelekt, in stukken
- 70 g tomatenpuree
- 2 ansjovis filets, geconserveerd in zout (opcjonalnie)
- 1 tl gedroogde oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 997 kJ / 238 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Ninguna valoración
Spaanse brunch
1小时 15 分钟
Pindakoekjes met chocolate-chip
Ninguna valoración
Tonijnkroketten
1小时 30 分钟
Gozleme
1h 40min
Paashaas apero-hapjes
Ninguna valoración
Heksenvingerkoekjes
2h
Pekingeend
45 分钟
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 分钟
Soefganiots
2h
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Amandel Spritz-koekjes
1小时