Urządzenia i Akcesoria
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 porties
Składniki
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
158.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
951.3 kJ /
227.4 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan kaas
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dadel curry dip
5 min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Mangochutney
1 godz. 20 min
Chicago deep dish-pizza
Brak ocen
Thaise rode curry
1 godz.
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 godz.
Roodbruin gekleurde eieren
Brak ocen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Brak ocen