Wersje kompatybilne
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g rauwe cashewnoten
- 20 g vers geperst citroensap
- 50 g water, en iets meer
- 1 teentje knoflook
- 20 g biergistvlokken
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 20 g gepofte rijstwafels
- 25 g boter, veganistisch, in stukken
- 70 g sojaroom
- 50 g Duits tarwebier, type Weißbier
- 2 tl komijnzaad
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ bos verse bieslook, fijngehakt
- ½ rode ui, in dunne plakjes
- brood, in plakjes, om op te dienen
- salade bladeren, om op te dienen
- gemengde groenten, in staafjes, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 951.3 kJ / 227.4 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 158.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Brak ocen
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Brak ocen
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Quinoakoekjes
1hod.
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Vegan cheddar mac & cheese
Brak ocen