匈牙利燉牛肉
TM31 TM5 TM6

匈牙利燉牛肉

(Brak ocen)

Składniki

  • ½ 茶匙 葛縷子
  • 3 粒 蒜頭
  • 3 枝 新鮮巴西利, 只取葉子
  • 3 枝 新鮮馬郁蘭, 只取葉子
  • 1 片 萊姆皮 (1 x 3公分)
  • 450 克 洋蔥, 切半
  • 30 克 油
  • 1000 克 牛肉塊, 切塊(3x3公分)
  • 30 克 蕃茄泥
  • 10 克 黃芥末
  • 1 大匙 匈牙利甜紅椒粉
  • 1 大匙 匈牙利辣紅辣椒粉
  • 2 片 乾燥月桂葉
  • 1 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) 或是自製高湯
  • 2 茶匙 鹽, 可多備一點
  • 400 克 水, 可多備一點
  • 500 克 義大利寬麵 (鳥巢麵)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2476 kJ / 592 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy