
Urządzenia i Akcesoria
匈牙利燉牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份
Składniki
-
葛縷子½ 茶匙
-
蒜頭3 粒
-
新鮮巴西利 只取葉子3 枝
-
新鮮馬郁蘭 只取葉子3 枝
-
萊姆皮 (1 x 3公分)1 片
-
洋蔥 切半450 克
-
油30 克
-
牛肉塊 切塊(3x3公分)1000 克
-
蕃茄泥30 克
-
黃芥末10 克
-
匈牙利甜紅椒粉1 大匙
-
匈牙利辣紅辣椒粉1 大匙
-
乾燥月桂葉2 片
-
肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) 或是自製高湯1 塊
-
鹽 可多備一點2 茶匙
-
水 可多備一點400 克
-
義大利寬麵 (鳥巢麵)500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
592 kcal /
2476 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

環遊世界異國料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan