Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 中藥材 (王不留行)
- 5 克 當歸
- 400 克 豬腳 ,切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛
- 500 克 水
- 25 克 生花生仁 ,浸泡6小時
- 25 克 乾燥黃豆 ,浸泡6小時
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1181 kJ / 282 kcal
- Białko
- 25.694 g
- Węglowodany
- 3.505 g
- Tłuszcz
- 18.119 g
- Błonnik
- 1.269 g