Urządzenia i Akcesoria
Carne de porco à alentejana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 doses
Składniki
-
amêijoas340 g
-
Água q.b. p/ demolhar
-
sal½ c. chá de
-
alho1 dente de
-
lombo de porco cortado em cubos340 g
-
massa de pimentão20 g
-
banha25 g
-
azeite15 g
-
folha de louro1
-
limão só o sumo½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1872.9 mg
Białko
59.3 g
Kalorie
2841.9 kJ /
679.3 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz malandro de entrecosto
1 godz.
Moelas
7 godz.
Frango com molho de leitão
1 godz.
Bacalhau à Gomes Sá
1 godz. 30 min
Bifinhos rápidos
25 min
Bifes de cebolada
40 min
Bacalhau à Brás
25 min
Rancho
2 godz. 45 min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 godz.
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min