Urządzenia i Akcesoria
Cremet torsk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner
Składniki
-
løg i kvarte200 g
-
olivenolie70 g
-
kartofler skåret i skiver (5 mm)600 g
-
vand100 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
torskefileter uden skind og ben, skåret i stykker (3 cm)500 - 600 g
-
sorte oliven90 g
-
mælk400 g
-
smør i tern65 g
-
hvedemel60 g
-
fiskebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
muskatnød, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
rasp100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.4 g
Kalorie
2591 kJ /
619 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hvid fisk
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ørred med hollandaisesauce
50 min
Laks med citronhollandaise, asparges og ris
45 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen