
Urządzenia i Akcesoria
Laks med grøntsagssovs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portioner
Składniki
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt3 - 5 knivspids
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind800 g
-
persilleblad, frisk10 g
-
porre halveret på langs, skåret i skiver (5 mm)450 g
-
vand60 g
-
courgette skåret i skiver (4 cm)200 g
-
ærter frisk eller frossen150 g
-
mascarpone180 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
Wartości odżywcze na 4 portioner
Kalorie
2722 kcal /
11391 kJ
Białko
214 g
Tłuszcz
168 g
Węglowodany
101 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
54 g
Sód
10787 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mad i Air-fryer
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen