
Urządzenia i Akcesoria
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner
Składniki
-
salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)4
-
citronskal, revet økologisk2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker200 g
-
persilleblade, friske6 kviste
-
citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)50 g
-
vand500 g
-
kartoffel skåret i 3 mm skiver400 - 600 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
691 kcal /
2890 kJ
Białko
70 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1169 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: lørdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen