
Urządzenia i Akcesoria
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
laksefileter, friske, med eller uden skind600 g
-
dild, frisk kun bladene10 g
-
porre skåret i 5 mm halve skiver450 g
-
vand560 g
-
mascarpone180 g
-
salt plus ekstra til afstøvning1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
kartofler skåret i 3 cm stykker500 - 700 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
632 kcal /
2646 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
871 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: lørdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen