Urządzenia i Akcesoria
Tomat- og kullerris
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
løg i kvarte100 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker50 g
-
olivenolie50 g
-
fed hvidløg2
-
1 tomat, i terntomatpure40 g
-
paprika1 spsk
-
ris, langkornet200 g
-
vand650 g
-
1 fiskebouillon, terning (til 0,5 l)fiskefond1 tsk
-
kullerfileter uden skind og ben400 g
-
ærter, frost120 g
-
grønne oliven, uden sten50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1359 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hvid fisk
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Indisk karry med rejer
30 min
Laks med citronhollandaise, asparges og ris
45 min
Laks i svampeflødesauce med kartofler
50 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen