Tomat- og kullerris

Tomat- og kullerris

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner

Składniki

  • løg i kvarte
    100 g
  • rød peberfrugt skåret i stykker
    50 g
  • olivenolie
    50 g
  • fed hvidløg
    2
  • tomatpure
    40 g
    1 tomat, i tern
  • paprika
    1 spsk
  • ris, langkornet
    200 g
  • vand
    650 g
  • fiskefond
    1 tsk
    1 fiskebouillon, terning (til 0,5 l)
  • kullerfileter uden skind og ben
    400 g
  • ærter, frost
    120 g
  • grønne oliven, uden sten
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 1359 kJ / 324 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 21.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie