Urządzenia i Akcesoria
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)600 g
-
salt1 ½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
vand1200 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
ris, basmati250 g
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve60 g
-
smør10 g
-
fløde, 35 %400 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
tomatpure35 g
-
dild, frisk kun blade, hakket2 kviste
-
chili, tørret i flager (opcjonalnie)1 - 2 knivspidser
-
majsmel1 tsk med top
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1031 mg
Białko
38 g
Kalorie
4019 kJ /
961 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: torsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hawaiiansk Poke Bowl
45 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen