
Urządzenia i Akcesoria
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind skåret i 4 stykker (ca. 150 g hver)600 g
-
salt1 ½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
vand1200 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
ris, basmati250 g
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve60 g
-
smør10 g
-
fløde, 35 %400 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk
-
tomatpure35 g
-
dild, frisk kun blade, hakket2 kviste
-
chili, tørret i flager (opcjonalnie)1 - 2 knivspidser
-
majsmel1 tsk med top
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
961 kcal /
4019 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
65 g
Węglowodany
56 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Sód
1031 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: torsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen