Sej- og korianderfiskefrikadeller med savoy-ris

Sej- og korianderfiskefrikadeller med savoy-ris

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portioner

Składniki

Fiskefrikadeller
  • korianderblade, friske
    15 g
  • fed hvidløg
    3
  • olivenolie plus ekstra til stegning
    50 g
  • sejfileter skåret i stykker
    500 g
  • vand
    500 g
  • salt
    1 tsk
  • rasp
    400 g
Savoy-ris
  • olivenolie
    30 g
  • fed hvidløg
    2
  • savoykål skåret i stykker
    150 g
  • salt
    1 tsk
  • ris, langkornet
    250 g
  • vand
    800 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25.3 g
Kalorie 1741 kJ / 416 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 43.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie