Havaborre med rosiner og pinjekerner

Havaborre med rosiner og pinjekerner

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner

Składniki

  • rosiner
    100 g
  • pinjekerner
    50 g
  • olivenolie plus ekstra til stegning
    50 g
  • havaborrefileter udbenede (ca. 100 g hver)
    6
  • løg i kvarte
    120 g
  • fed hvidløg
    3
  • spinatblade, friske
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23.8 g
Kalorie 1799 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 27.1 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie