Kulmule- og rejeburger

Kulmule- og rejeburger

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portioner

Składniki

  • løg skåret i stykker
    50 g
  • brød revet i stykker
    50 g
  • fed hvidløg
    1
  • bredbladet persille, frisk kun blade
    2 - 3 kviste
  • mælk
    40 g
  • kulmulefileter i stykker
    400 g
  • rejer, friske, pillede
    100 g
  • salt
    1 tsk
  • peber
    1 knivspids
  • olivenolie til stegning

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22.5 g
Kalorie 536 kJ / 128 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie