Torsk med hvidløgskaramelsauce

Torsk med hvidløgskaramelsauce

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner

Składniki

  • torskefileter uden ben (ca. 100 g hver)
    4
  • vand
    450 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    200 g
  • fed hvidløg
    15
  • cayennepeber, stødt
    3 knivspidser
  • spinatblade, friske
    300 g
  • salt
    ⅛ tsk
  • flydende karamel
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21.7 g
Kalorie 2437 kJ / 583 kcal
Tłuszcz 51.4 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie