Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons
- 150 g de radis rouges
- 3 gousses d'ail
- 2 feuilles de laurier, déshydratées
- 1 brin de thym frais
- 1 brin de marjolaine fraîche
- 300 g de maïs sec mote (hominy)
- 2000 g d'eau
- 1200 g de viande de porc, désossée (cuisse, longe, côte)
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 200 g de laitue Romaine, hachée
- du citron vert, pour servir
- du piment Pequin sec, pour servir
- des toasts mexicains, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 497 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain brioché sans gluten
2 Std. 50 Min
Strudel de légumes et couscous avec sauce au jogourt
Brak ocen
Baci di dama (Baisers aux noisettes)
30 Min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10min
Pizza végétarienne
Brak ocen
Pozole Blanco
1sa 5 dk
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
Brak ocen
Terrine d'asperges et de langoustines
10 Std.
Pudding aux fraises
2 Std. 10 Min
Biscuits mous à la pistache
45 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Glace aux fruits
5min