
Urządzenia i Akcesoria
Pozole Blanco (soupe mexicaine)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
d'oignons150 g
-
de radis rouges150 g
-
gousses d'ail3
-
feuilles de laurier déshydratées2
-
de thym frais1 brin
-
de marjolaine fraîche1 brin
-
de maïs sec mote (hominy)300 g
-
d'eau2000 g
-
de viande de porc, désossée (cuisse, longe, côte)1200 g
-
de sel2 c. à café
-
d'origan déshydraté2 c. à café
-
de laitue Romaine hachée200 g
-
du citron vert pour servir
-
du piment Pequin sec pour servir
-
des toasts mexicains pour servir
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
497 kcal /
2087 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs du Mexique
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks