Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons
- 150 g de radis rouges
- 3 gousses d'ail
- 2 feuilles de laurier, déshydratées
- 1 brin de thym frais
- 1 brin de marjolaine fraîche
- 300 g de maïs sec mote (hominy)
- 2000 g d'eau
- 1200 g de viande de porc, désossée (cuisse, longe, côte)
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 200 g de laitue Romaine, hachée
- du citron vert, pour servir
- du piment Pequin sec, pour servir
- des toasts mexicains, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 497 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits à la menthe et aux pépites de chocolat
Brak ocen
Salade froide de concombre coréen spiralée
25 Min
Thé miel-agrumes-menthe
Brak ocen
Sirop de fraise à la vanille
Brak ocen
Gaufre aux rouleaux de cannelle
1h 35 min
Éplucher du curcuma
Brak ocen
Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche
3h 50min
Mini Fougasse
Brak ocen
Glace à l'avocat
4h 15min
Pizza frescolina
1h 40min
Sorbet à la Piña colada
30min
Salmorejo
10 Min