Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de trufa
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Mini roscones
- 120 g de azúcar
- 2 tiras de piel de naranja
- 2 tiras de piel de limón
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- mantequilla (para engrasar los moldes)
Decoración
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo (35 g)
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- 2 - 3 cucharadas de grageas de chocolate (p.ej. Lacasitos®)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1262 kJ / 302 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 137.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas danesas
35 Min
Falsos churros con chocolate a la taza
1 Std.
Tarta para celebraciones
7h
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min
Galletas animal print
1 Std. 30 Min
Piruletas de manzana con chocolate y toffee
45 Min
Piruletas árbol de navidad de merengue
3 Std. 40 Min
Galletas de avellana y chocolate
35 Min
Bundt cake de calabaza
1 Std. 30 Min
Erizos de galleta
1 Std. 30 Min
Pastel de Halloween Jack Skellington
4 Std. 15 Min