Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 1 cucharadita de mantequilla para engrasar
- 200 g de leche
- 170 g de azúcar
- 2 huevos
- 20 g de maicena
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 30 g de miel
- 200 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 571 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pionono de salmón
1h 50 min.
Mini galettes de manzana y membrillo
55min
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
3 Std.
Nidos de Pascua
2 Std. 40 Min
Vinagre de grosella y manzana
4h 20min
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3 Std. 30 Min
Marañuelas de Avilés
3u. 15min
Glorias
1h 30min
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3 Std. 50 Min
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Tortas de Alcázar
40min