Urządzenia i Akcesoria
Honey and herb pork loin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pork loin roast, skinless (see Tips)1000 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
honey50 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
dried marjoram1 tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
water1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.8 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
1237.8 kJ /
294.7 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Duchess Potatoes
1 godz. 10 min
Rabbit stew
1 godz.
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Christmas Punch
20 min
Mulled wine
15 min