Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g pork loin roast, skinless (see Tips)
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 50 g honey
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries
- 1 tbsp dried marjoram
- 1 ½ tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 1500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1237.8 kJ / 294.7 kcal
- Białko
- 46.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 495.8 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Hornazo
Brak ocen
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29u. 45min
Sunday lamb roast
1sa 55 dk
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min