Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g pork loin roast, skinless (see Tips)
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 50 g honey
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries
- 1 tbsp dried marjoram
- 1 ½ tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 1500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1237.8 kJ / 294.7 kcal
- Białko
- 46.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 495.8 mg
Alternatywne przepisy
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Portuguese green eggs
50min
Steamed eggs sunny side up
15min
Colcannon
40min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Veal pizzaiola
40min
Russian beetroot salad
1h 10min
Bloody Maria
2h 45min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min