Urządzenia i Akcesoria
Honey and herb pork loin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pork loin roast, skinless (see Tips)1000 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
honey50 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
dried marjoram1 tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
water1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.8 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
1237.8 kJ /
294.7 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Bean stew with meatballs
45 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Pork fillet with mustard
35 min
Orange Julius
5 min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min