Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de secreto de cerdo ibérico (en trozos y semicongelado)
- 50 g de jamón ibérico
- 50 g de queso manchego
- 75 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito para la sartén)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1358 kJ / 325 kcal
- Białko
- 28.81 g
- Węglowodany
- 7.26 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Błonnik
- 1.16 g
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1h 10min
Minirollitos de primavera con salsa agridulce
30min
Nuggets de pollo
20 λεπτ.
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Doner kebab de pollo con pita integral
2h 40min
Nuggets de pollo y queso emmental
30min
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40 min
Hamburguesa de pollo de corral
1h
Patatas "de luxe"
30min
Hamburguesa clásica
30min
Hamburguesas de pavo
1h