Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g donkere chocolade (70%), in stukken
- 600 g amandelmelk
- 50 g witte amandelpuree
- 50 g kristalsuiker
- 1 snuifje cacaopoeder
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1034 kJ / 246 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Brak ocen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Gin en lavendelijs
14 godz. 35 min
Kweeperentaart
Brak ocen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min