Peperoni dolci ripieni (senza glutine)

Peperoni dolci ripieni (senza glutine)

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 2 spicchi di aglio
  • 150 g di tonno in scatola sgocciolato
  • 50 g di salsa di pomodoro
  • 10 g di olive denocciolate a rondelle
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 400 g di peperoni dolci
  • 2 uova
  • 50 g di farina senza glutine
  • olio per frittura q.b. per friggere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1054.5 mg
Białko 19.9 g
Kalorie 1399 kJ / 334.4 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...