Peperoni dolci ripieni (senza glutine)

Peperoni dolci ripieni (senza glutine)

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di Edam (formaggio olandese) a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipollotto a pezzi
    30 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di tonno in scatola sgocciolato
    150 g
  • di salsa di pomodoro
    50 g
  • di olive denocciolate a rondelle
    10 g
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di paprika in polvere, affumicata
    ½ cucchiaino
  • di peperoni dolci
    400 g
  • uova
    2
  • di farina senza glutine
    50 g
  • olio per frittura q.b. per friggere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 334.4 kcal / 1399 kJ
Białko 19.9 g
Tłuszcz 20.5 g
Węglowodany 17.4 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Sód 1054.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...