Squid Ink Pasta

Squid Ink Pasta

4.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • all-purpose flour plus extra to dust
    7 oz
  • large eggs
    2
  • squid ink, liquid (see Tip)
    ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • sea salt
  • water to boil

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 176.9 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 1083.8 kJ / 259.1 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 38.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...