Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176.9 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Lemon Risotto
30 min
Japanese Cheesecake (Anna)
6 godz. 15 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Coconut Cucumber Cooler
2 godz. 10 min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 godz. 30 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Lemon Caper Aioli
10 min