Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176.9 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Spiced Pears with Sangria
1 godz. 20 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Steak au Poivre
20 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min