Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176.9 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Scampi
40 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Rainbow Yogurt Parfait
20 min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10 min
Vietnamese Egg Coffee
10 min
Cashew Vanilla Coffee
10 min
Bread Pudding Flan
3 godz. 35 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Fettuccine Alfredo
40 min