
Urządzenia i Akcesoria
Penne Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut into pieces (¾ in.)5 ½ oz
-
red onion quartered (approx. 5.5 oz)1
-
carrots peeled and cut into pieces (1½ in.) (approx. 5 oz)2
-
garlic cloves2
-
celery cut into pieces (1 in.) (approx. 2 oz)1 stalk
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground pork4 ½ oz
-
ground beef4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
spaghetti sauce with garlic16 - 17 ½ oz
-
sugar1 pinch
-
water14 oz
-
penne pasta10 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
808 kcal /
3381 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Spaghetti Carbonara
40 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Macaroni and Cheese
35 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.