Urządzenia i Akcesoria
Penne Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut into pieces (¾ in.)5 ½ oz
-
red onion quartered (approx. 5.5 oz)1
-
carrots peeled and cut into pieces (1½ in.) (approx. 5 oz)2
-
garlic cloves2
-
celery cut into pieces (1 in.) (approx. 2 oz)1 stalk
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground pork4 ½ oz
-
ground beef4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
spaghetti sauce with garlic16 - 17 ½ oz
-
sugar1 pinch
-
water14 oz
-
penne pasta10 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3381 kJ /
808 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Macaroni and Cheese
35min
Shepherd's Pie
1h 15min
Lemon Garlic Chicken
30min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Bolognese Sauce
1h 10min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Tuna with Penne Pasta
30min
Creamy Pasta with Peas
25min
Lasagna
2h 30min