Urządzenia i Akcesoria
Penne Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut into pieces (¾ in.)5 ½ oz
-
red onion quartered (approx. 5.5 oz)1
-
carrots peeled and cut into pieces (1½ in.) (approx. 5 oz)2
-
garlic cloves2
-
celery cut into pieces (1 in.) (approx. 2 oz)1 stalk
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground pork4 ½ oz
-
ground beef4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
spaghetti sauce with garlic16 - 17 ½ oz
-
sugar1 pinch
-
water14 oz
-
penne pasta10 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3381 kJ /
808 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Greek Style Pork Stew
1 godz.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Macaroni and Cheese
35 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Loaded Potato Soup
30 min