Urządzenia i Akcesoria
Cantina Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
21 oz
Składniki
-
Roma tomatoes halved5
-
jalapeño peppers de-stemmed (see Tip)1 ½
-
white onion cut into pieces2 oz
-
fresh cilantro1 oz
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
ground cumin1 ¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
freshly squeezed lime juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
84.7 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
39.3 kJ /
9.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cinco de Mayo
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Taco Tuesday
21 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Texas Road Trip
19 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
TEX-MEX COOKBOOK
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Your Cookidoo® 2025 - First Bite Maestro
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5min
Basil Pesto
10min
Marinara Sauce
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Grilled Pineapple Salsa
20min
Texas Coleslaw
15min
Pico De Gallo
15min
Tomatillo Salsa
20min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Chopped Asian Salad
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chicken Fajita Soup
50min