Entremets mangue et riz à la coco

Entremets mangue et riz à la coco

4.7 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
6 parts

Składniki

La veille
  • 250 g de riz gluant
Le jour même
  • 800 g d'eau
  • huile pour le moule
  • 400 g de lait de coco
  • 60 g de sucre
  • 1 c. à café de sel
  • 5 g de fécule de maïs
  • 2 mangues mûres (600 g env.)
  • 2 c. à soupe de graines de sésame grillées

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 404.7 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1985.9 kJ / 474.7 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 81.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...