
Urządzenia i Akcesoria
Entremets mangue et riz à la coco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
6 parts
Składniki
La veille
-
de riz gluant250 g
Le jour même
-
d'eau800 g
-
huile pour le moule
-
de lait de coco400 g
-
de sucre60 g
-
de sel1 c. à café
-
de fécule de maïs5 g
-
mangues mûres (600 g env.)2
-
de graines de sésame grillées2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
474.7 kcal /
1985.9 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
81.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Sód
404.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja