山藥秋葵蕎麥冷麵

山藥秋葵蕎麥冷麵

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 新鮮山藥 ,日本山藥,去皮切塊(約3公分)
    240 克
  • 1650 克
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ¼ 茶匙
  • 山葵醬 ,哇沙米,依個人喜好調整
    5 克
  • 醬油
    35 克
  • 味醂
    30 克
  • 秋葵
    200 克
  • 2 茶匙
  • 蕎麥麵
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 560 kcal / 2343.1 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 2.2 g
Węglowodany 106.1 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 6383.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...