金桔蘿蔔泥蕎麥麵
TM6 TM5 TM31

金桔蘿蔔泥蕎麥麵

(Brak ocen)

Składniki

  • 160 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 150 克 鰹魚風味露 ,依照包裝指示稀釋
  • 1600 克 水
  • 200 克 蕎麥麵
  • 2 顆 金桔 ,切半
  • 柴魚片 ,適量

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1694.8 kJ / 405.5 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
80 g
Tłuszcz
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
5.1 g
Sód
1813.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy