Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 150 克 鰹魚風味露 ,依照包裝指示稀釋
- 1600 克 水
- 200 克 蕎麥麵
- 2 顆 金桔 ,切半
- 柴魚片 ,適量
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1694.8 kJ / 405.5 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1813.3 mg