Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 大匙 熟白芝麻
- 10 克 蒜頭
- 100 克 韓國辣椒醬
- 2 茶匙 糖
- 2 大匙 韓國麻油
- 2 大匙 白醋
- 2 大匙 日式醬油
- 1800 克 水
- 200 克 素麵
- 80 克 韓式泡菜
- 80 克 小黃瓜 ,切絲
- 水煮蛋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2684.7 kJ / 642.3 kcal
- Białko
- 2202 g
- Węglowodany
- 84.1 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 202.5 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 3012.5 mg