
Urządzenia i Akcesoria
韓式泡菜冷拌麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
熟白芝麻2 大匙
-
蒜頭10 克
-
韓國辣椒醬100 克
-
糖2 茶匙
-
韓國麻油2 大匙
-
白醋2 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
水1800 克
-
素麵200 克
-
韓式泡菜80 克
-
水煮蛋
-
小黃瓜 ,切絲80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
642.3 kcal /
2684.7 kJ
Białko
2202 g
Tłuszcz
25.1 g
Węglowodany
84.1 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
202.5 g
Sód
3012.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan