鮪魚紫蘇番茄冷麵

鮪魚紫蘇番茄冷麵

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 5 克
  • 鰹魚風味露 ,依照包裝指示稀釋
    200 克
  • 番茄 ,切丁
    180 克
  • 1600 克
  • 罐裝鮪魚 ,水煮或油漬
    140 克
  • 小黃瓜 ,約半根
    80 克
  • 紫蘇葉
    3 片
  • 洋蔥
    80 克
  • 素麵
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 584.4 kcal / 2442.6 kJ
Białko 22.8 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 87.6 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 2863 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...