
Urządzenia i Akcesoria
青醬舒肥雞胸燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
舒肥雞胸
-
去皮去骨雞胸肉1 片
-
鹽麴1 大匙
-
青醬½ 大匙
-
黑胡椒粗粒1 小撮
-
水1900 克
青醬燉飯
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
蒜頭15 克
-
奶油30 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
新鮮綜合菇類 ,切丁(約1公分)80 克
-
高湯250 克
-
帕瑪森起士粉 ,依個人口味調整5 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
青醬 (市售或自製)50 克
-
烤過的松子5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
444.8 kcal /
1859.1 kJ
Białko
25.3 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
50.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
154.6 g
Sód
487.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一醬多菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan