Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lait de cajou et coco
- 100 g de noix de cajou crues
- 4 dattes dénoyautées
- 30 g de noix de coco râpée, non sucrée
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
- 155 g de glaçons, selon vos goûts
- 995 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 887 kJ / 211 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 76 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe hongroise aux champignons
30 Min
Smoothie vert
10 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 Min
Craquelins à la pulpe végétale
11 Std. 30 Min
Poulet sauce mole verde
1h 5min
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2 godz. 30 min
Baklava végan
Brak ocen
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25min
Salade Waldorf sur feuilles d'endives
30 Min
Curd aux baies
20 min
Lait de cajou (Métrique)
5min
Jus de cresson et roquette
Brak ocen