Légumes sautés
TM5 TM6

Légumes sautés

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g d'huile d'olive extra vierge
  • 300 g d'oignons, en quatre
  • 2 gousses d'ail
  • 3 poireaux, uniquement le blanc, env. 300 g, en fines rondelles
  • 3 tomates, mûres, en quatre (env. 300 g)
    lub 200 g de tomates pelées, égouttées et entières (fraîches ou en boîte)

Wartości odżywcze
na 1 recette complète
Kalorie
4833 kJ / 1155 kcal
Białko
12.45 g
Węglowodany
48.44 g
Tłuszcz
101.28 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy