Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'oignons, en quatre
- 2 gousses d'ail
- 3 poireaux, uniquement le blanc, env. 300 g, en fines rondelles
-
3
tomates, mûres, en quatre (env. 300 g)
lub 200 g de tomates pelées, égouttées et entières (fraîches ou en boîte)
- Wartości odżywcze
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Białko
- 12.45 g
- Węglowodany
- 48.44 g
- Tłuszcz
- 101.28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Poulet au piment et au citron vert avec riz de chou-fleur
Brak ocen
Pain challah végan
Brak ocen
Décoction d’orge à l’abricot et au gingembre
Brak ocen
Pains de Saint-Gall
26h 30 min
Pennette à l’espadon et aubergines au romarin
50 menit
Confiture d’ananas et de gingembre
40 min
Jus détox anti-oxydant
10 min
Ragoût de légumes
45 Min
Smoothie à la mangue
5 min
Soupe de lentilles orientale
30 min
Sauce bolognaise
3h 15min