
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Σάλτσα ολαντέζ με σφένδαμο
- 20 - 30 γρ. ζάχαρη σφενδάμου ανάλογα με τις προτιμήσεις σας (βλ. συμβουλή)
- 3 κρόκους αυγών
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
- 1 κ.σ. νερό
- 1 πρέζα αλάτι ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
- 160 γρ. βούτυρο, ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου, σε κύβους (1-2 εκ.)
Αυγά ποσέ
- 4 μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα)
- 1700 γρ. νερό
- 50 γρ. ξίδι
-
2
English μάφινς
lub 2 μαλακά ψωμάκια - 80 - 100 γρ. καπνιστό σολομό σε φέτες
- σχοινόπρασο, φρέσκο ψιλοκομμένο
- Wartości odżywcze
- na 1 μερίδα
- Kalorie
- 532.3 kcal / 2226.9 kJ
- Białko
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 43.1 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.9 g
- Sód
- 423.8 mg