Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 220 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
Cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en octavos
Montaje
- 250 g de queso tetilla en rebanadas de aprox. 1 cm
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2144 kJ / 512 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 698 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Gratinado de patata
1h 10min
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Pepitas
55min
Arancini de espinaca y mozzarella
4 Std.
Ñoquis del 29
1h 15min
Focaccinas
3h 30min
Muffins de tortilla
45 min
Triángulos de ajo
40 min
Tarta Pascualina
1h 30min
Pan con mantequilla de hierbas
2h
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1h 10min