Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 220 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
Cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en octavos
Montaje
- 250 g de queso tetilla en rebanadas de aprox. 1 cm
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2144 kJ / 512 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 698 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies de espinaca y queso feta
1 godz. 15 min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30min
Strudel de champiñones y espinacas
1 godz. 30 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2 godz.
Galette de setas
1 godz.
Tarta de ricota
4h
Galletas de parmesano
40min
Galette de pollo, batata y champiñones
2 godz. 10 min
Crêpes de pollo y verduras con salsa bechamel
1h 50min
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1 godz. 10 min