![Chutney de cebolla roja caramelizada Chutney de cebolla roja caramelizada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1fae88b6-38df-4a29-9717-f860f6ed91b5/Derivates/2c09ead8-4cc0-4364-ac43-21477401d05a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 246.3 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 2421 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon curd (Espesar)
20 Min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 Std.
Chalota caramelizada (350 g)
25 Min
Ternera Stroganoff
1 Std.
Salsa de caramelo
1 Std. 30 Min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 Std. 40 Min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 Min
Pesto de rúcula y avellanas
5 min
Cebolla dorada (200-300 g)
20 Min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 Min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 Min
Puerros pochados (200 g)
20 Min