Urządzenia i Akcesoria
Chutney de cebolla roja caramelizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g
Składniki
-
25 g de aceite de oliva
-
500 g de cebolla roja en gajos
-
½ - 1 chile rojo fresco en tiras
-
200 g de azúcar moreno
-
1 cucharadita de sal
-
200 g de vinagre de vino tinto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2421 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
246.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ideas sencillas
168 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Lemon curd (Espesar)
20 min
Sabayón clásico (Espesar)
15 min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Masa quebrada
5 min
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2 godz.
Peras con sirope de vino tinto en cocción lenta
5 godz.
Chutney de manzana
20 min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 godz. 40 min
Chutney de mango - India
1 godz. 10 min