Chutney de cebolla roja caramelizada

Chutney de cebolla roja caramelizada

4.7 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g

Składniki

  • 25 g de aceite de oliva
  • 500 g de cebolla roja en gajos
  • ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
  • 200 g de azúcar moreno
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de vinagre de vino tinto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 2421 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
Tłuszcz 25.4 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 246.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...