Chutney de cebolla roja caramelizada

Chutney de cebolla roja caramelizada

4.7 52 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g

Składniki

  • de aceite de oliva
    25 g
  • de cebolla roja en gajos
    500 g
  • chile rojo fresco en tiras
    ½ - 1
  • de azúcar moreno
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de vinagre de vino tinto
    200 g

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 1232.5 kcal / 5156.8 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 25.4 g
Węglowodany 246.3 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 2421 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...