Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 246.3 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 2421 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1 godz. 45 min
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2 godz. 10 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1h 40min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min