
Urządzenia i Akcesoria
Chutney de cebolla roja caramelizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g
Składniki
-
de aceite de oliva25 g
-
de cebolla roja en gajos500 g
-
chile rojo fresco en tiras½ - 1
-
de azúcar moreno200 g
-
de sal1 cucharadita
-
de vinagre de vino tinto200 g
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
1232.5 kcal /
5156.8 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
25.4 g
Węglowodany
246.3 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
2421 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ideas sencillas
168 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania