Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)

Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 raciones

Składniki

  • 150 g de almendra cruda sin piel
  • 110 g de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para engrasar
  • 80 g de harina de coco
  • 60 g de harina sin gluten Schär® Repostería (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 huevos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 330.5 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 1333 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 26.8 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...