Wersje kompatybilne
Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de almendra cruda sin piel
- 110 g de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para engrasar
- 80 g de harina de coco
- 60 g de harina sin gluten Schär® Repostería (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1333 kJ / 318 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 330.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan sin gluten
1h 40min
Tarta primavera de quesos y calabacín
1 godz. 30 min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Scones sin gluten
30 min
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1 godz. 30 min
Pan de nueces
55 min
Masa sablé sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 godz. 30 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h