Crumble vegano de manzana con pasas al ron

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 raciones

Składniki

  • 50 g de pasas sin semillas
  • 30 g de ron
Cobertura de avellanas
  • 80 g de avellanas
  • 80 g de aceite de coco
  • 80 - 100 g de azúcar
  • 100 g de harina de trigo
  • 1 pellizco de sal
Relleno y horneado
  • 1 cucharadita de aceite de coco para engrasar
  • 600 g de manzana (con piel y sin semillas), en cuartos
  • 10 g de zumo de limón
  • 40 g de azúcar
  • 1 cucharadita de canela molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 27.3 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 1978 kJ / 472 kcal
Tłuszcz 24.7 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 60.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...