
Urządzenia i Akcesoria
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 unidades
Składniki
-
leite250 g
-
banha100 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
fermento p/ bolos2 c. chá de
-
sal10 g
-
rúcula200 g
-
queijo feta esfarelado70 g
-
azeite50 g
-
vinagre30 g
-
flor de sal1 c. chá de
-
figos cortados em cunhas6
-
presunto finas12 fatias de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
344.3 kcal /
1440.7 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
1014.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Al fresco
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia