Piadina romana com salada de rúcula feta e figo

Piadina romana com salada de rúcula feta e figo

4.9 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 unidades

Składniki

  • leite
    250 g
  • banha
    100 g
    100 g azeite
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • fermento p/ bolos
    2 c. chá de
  • sal
    10 g
  • rúcula
    200 g
  • queijo feta esfarelado
    70 g
  • azeite
    50 g
  • vinagre
    30 g
  • flor de sal
    1 c. chá de
  • figos cortados em cunhas
    6
  • presunto finas
    12 fatias de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 344.3 kcal / 1440.7 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 37.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 1014.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...