Dip de anghinare și tofu
TM6 TM5

Dip de anghinare și tofu

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 cățel de usturoi
  • 240 g inimi de anghinare, marinate, în ulei, scurse
  • 130 g tofu, tare, tăiat in bucăți
  • 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
  • ½ linguriță ierburi aromate uscate, în amestec
  • ½ linguriță zahăr
  • ½ linguriță sare de mare, sau după gust

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
279 kJ / 67 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy