Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salată
- 150 g bulb de fenicul, bucăți (4 cm x 4 cm x 7 cm)
- 150 g țelină tulpină
- 150 g mere verzi, nedescojite, tăiate sferturi, fără cotoare (vezi recomandare)
Dressing
- 20 g mărar proaspăt (vezi recomandare)
- 80 g ulei vegetal
- 15 g muștar de Dijon
- 50 g iaurt simplu
- 15 g oțet de vin roșu
- 1 linguriță sare
- piper negru proaspăt măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 26 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35min
Curry verde thai și orez cu citronelă
Ninguna valoración
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Ninguna valoración
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2h
Nestemata salată de quinoa
1h 35 min
Unt cu ghimbir
Ninguna valoración
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15 Min
Obraji de porc sous-vide
8 Std. 30 Min
Salată de fenicul proaspăt
10 Min
Salată de alac și pui
1 Std. 15 Min
Mei condimentat, cu legume și ouă ochiuri
50min
Humus de vară
35min