Wersje kompatybilne
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 410 kJ / 99 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaca de linte
2h 20 min.
Pâine de alac
1h 45min
Salată de crudități
10min
Bomboane din negresă raw
30 min
Pastă de caju cu verdețuri
10min
Cheesecake raw de căpșune
7h 45min
Rulouri din clătite cu somon
45 min
Lapte de migdale vegan
8h 40min
Mousse vegan de ciocolată
1h 10 min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25 min
Cremă de brânză din caju
10min
Lapte de migdale
10min