Wersje kompatybilne
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 410 kJ / 99 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Pâine integrală coaptă la aburi
2h
Unt vegan
8h 5min
Lapte de migdale vegan
8 Std. 40 Min
Batoane cu migdale și curmale
2h 15min
Clătite din hrișcă, dulci sau sărate (fără alergeni)
35 Min
Salată thai cu crevete
35 Min
Lapte de migdale
10 min
Biscuiți falafel
40min
Făină din cereale sau leguminoase
5 min
Bomboane din negresă raw
30min
Pâine de alac
1h 45min