Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g făină
- 150 g suc de sfeclă roșie, natural, fără zahăr
- 5 g drojdie uscată
- 1 lingură miere
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 120 g apă
- ½ linguriță sare
- 3 - 4 fire rozmarin, proaspăt, bucăți, plus pentru decor
- 1 - 2 cepe roșii, tăiate inele (aprox. 2 mm)
- 1 - 2 prize sare grunjoasă
- 100 g somon afumat, felii
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de caramel cu espresso
45min
Supă cremă de susan negru
15min
Somon afumat și chifle cu choux de lămâie conservată
1h 20min
Bomboane de Crăciun cu ciocolată albă
40min
Budinci din mazăre cu sos de brânză
40min
Scones cu Camembert și struguri
40min
Cod sous-vide, risotto cu sfeclă roșie și citronelă
Brak ocen
Pesto
10min
Cheesecake de Sf. Valentin
4 godz. 30 min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40min
Cheesecake vegan cu cireșe
5h
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1h 20min