Urządzenia i Akcesoria
⽢糀乾燒豬米披薩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
配料
-
豬後腿肉 切絲300 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
⽢糀1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
洋蔥 切絲50 克
-
甜椒 (任一種類) 切絲50 克
米披薩
-
煮好的米飯 (任何種類)2 碗
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
起司絲300 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
4892.5 mg
Białko
165.3 g
Kalorie
9193 kJ /
2199.3 kcal
Tłuszcz
95.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
561 g
Węglowodany
156.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一醬多菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
起司辣炒年糕
35 min
蝦仁咖哩炒飯
1 godz. 10 min
韓式皇家炒年糕
45 min
整顆蕃茄飯
45 min
素高麗菜飯
1 godz.
蕃茄蔬菜通心粉
45 min
咖哩叻沙麵
55 min
櫻花蝦炒飯
1 godz.
味噌菠菜義大利麵(TM6 & TM5)
45 min
奶油鮭魚細扁麵
Brak ocen
番茄肉醬義大利麵
Brak ocen
白酒蛤蜊義大利麵
Brak ocen