
Urządzenia i Akcesoria
⽢糀乾燒豬米披薩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
配料
-
豬後腿肉 ,切絲300 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
⽢糀1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
洋蔥 ,切絲50 克
-
甜椒 (任一種類) ,切絲50 克
米披薩
-
煮好的米飯 (任何種類)2 碗
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
起司絲300 克
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
2199.3 kcal /
9193 kJ
Białko
165.3 g
Tłuszcz
95.8 g
Węglowodany
156.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
561 g
Sód
4892.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一醬多菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan