Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Scones
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour340 g
-
castor sugar70 g
-
baking powder¾ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter plus extra to serve60 g
-
whole milk plus extra to brush115 g
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
170.3 mg
Białko
8 g
Kalorie
1474.7 kJ /
352.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marbled meringue gateau
2 h 35 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 h 20 min
S'more Brownie Cups
55 min
Date and Oat Drink
20 min
Hot Chocolate
10 min
Flourless Chocolate Coffin Cake
No ratings
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Whole Orange Bundt Cake
1 h 25 min
Spanish Rice
35 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Breakfast Scones
30 min
Cheesy Triangle Scones
25 min