Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Scones
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour340 g
-
castor sugar70 g
-
baking powder¾ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter plus extra to serve60 g
-
whole milk plus extra to brush115 g
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
170.3 mg
Białko
8 g
Kalorie
1474.7 kJ /
352.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Dutch Baby Pancake
20 min
Breakfast Bread Pudding
50 min
Cashew Vanilla Coffee
10 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min
Peanut Butter Cookies
45 min