Gruau d'avoine épointée
TM6 TM5

Gruau d'avoine épointée

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 170 g d’avoine épointée (voir Conseil)
  • 395 g d'eau
  • 200 g de lait d'avoine
  • ¼ c. à thé de sel, au goût
  • 30 g de sirop d'érable, pour le dressage
  • framboises fraîches, pour le dressage
  • amandes effilées, au goût (facultatif)
  • ½ c. à thé de cannelle moulue, pour le dressage

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
826.6 kJ / 197.6 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
37.2 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
4.8 g
Sód
175 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy