Gruau d'avoine épointée

Gruau d'avoine épointée

2.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d’avoine épointée (voir Conseil)
    170 g
  • d'eau
    395 g
  • de lait d'avoine
    200 g
  • de sel au goût
    ¼ c. à thé
  • de sirop d'érable pour le dressage
    30 g
  • framboises fraîches pour le dressage
  • amandes effilées au goût (facultatif)
  • de cannelle moulue pour le dressage
    ½ c. à thé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 197.6 kcal / 826.6 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 37.2 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 175 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...