Pain aux bananes sans gluten

Pain aux bananes sans gluten

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portion

Składniki

Farine tout usage sans gluten
  • quinoa blanc
    200 g
  • graines de chia
    100 g
  • de fécule de maïs
    200 g
  • d'arrow-root
    100 g
Pain aux bananes
  • flocon d'avoine sans gluten
    85 g
  • d'huile végétale
    115 g
  • de compote de pommes non sucré
    85 g
  • de banane bien mûre (environ 285 g), coupés en quatre
    3
  • œufs de gros calibre
    3
  • de sucre
    130 g
  • de cassonade
    60 g
  • de poudre à pâte
    1 ½ c. à thé
  • de bicarbonate de soude
    ½ c. à thé
  • de xanthane
    ½ c. à thé
  • de sel
    ½ c. à thé
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 422.3 kcal / 1766.9 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 63.1 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 224.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...